Top 5 favoriete nagellakmerken

Hoi allemaal! Wij houden zelf heel veel van nagellak en we hebben zelf ook veel nagellak. Wij maken dit keer onze eigen top 5 van de beste nagellakjes. We hebben samen overlegd welke het fijnst is en welke we het meest gebruiken. Dit is onze top 5.

1. O.P.I
Wij vinden deze erg fijn en makkelijk op te doen en het droogt vrij snel. Hij blijft ook best wel lang zitten als je het goed op laat drogen. Hij is best wel duur maar het is van goede kwaliteit. Dit lakje is te koop bij de V&D en de Sephora.

2. Catrice
The Caspian Tiger

Wij hebben best veel van deze nagellakjes. Ze zijn er in veel mooie kleuren. Wij kopen ze meestal bij de kruitvat daar zijn ze voor 2,50 te koop. Je moet wel 2 keer over elkaar lakken anders zie je het niet goed.
3. Essie

tumblr

Wij vinden deze nagellak echt heel heel mooi want er zijn super veel mooie kleurtjes. Deze Essie nagellakjes zijn te koop bij te Etos voor 9,99

4. NYC
softruchesOok een heel mooi resultaat vooral de rode vinden wij erg leuk. Je kunt deze kopen bij de kruitvat. Niet overal maar bij de meeste winkels wel. Ze kosten meestal tussen de 2 en 4 euro het ligt eraan waar je ze dan koopt.

5. Essence 
summer colours


Dit zijn redelijk kleine potjes maar ze zijn best wel goedkoop. Het blijft er niet heel lang opzitten maar ze hebben wel fijne kwastjes en ze zijn niet te dik. Ze zijn er natuurlijk wel in hele leuke kleuren. Je kunt deze nagellak kopen bij de kruitvat maar ze hebben ze niet overal. Deze nagellakjes zijn tussen de 1 en 4 euro te koop.

Dit was dan onze top 5! Liefs, Emina en Jara 
4 reacties:

 1. Wat een leuke top vijf! Er staan erg veel mooie lakjes tussen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, echt een leuke top 5! Mijn favoriet is ook Essence en Catrice! :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk artikel! vind OPI zelf heel fijn.
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die nagellak is ook mijn top5 xx Larissa

  BeantwoordenVerwijderen

Wij zijn heel blij dat je wilt reageren op Young girls like beauty!

Design and code made by Julie Duarte.
Julie de batom